Engels

Cambridge cursus

Cursus
  • Startdatum 19 maart 2024
  • Studieduur Meerdere dagdelen
  • Vorm Cursus
  • Studiebelasting 6 bijeenkomsten
  • Kosten €395,-/ € 50,- (pabostudenten)
  • Aanmelden t/m 1 maart 2024
  • Locatie Burgemeester Jamessingel 2 in Gouda of Disketteweg 11 in Amersfoort
English matters! Dat geldt in onze internationale samenleving, maar het is ook goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Met zelfvertrouwen communiceren zodat mensen om je heen je begrijpen. Dit doe je met de cursus Cambridge Engels via Driestar onderwijsadvies.

Wil jij met meer zelfvertrouwen communiceren zodat mensen om je heen je begrijpen? Wil jij je beheersing van het Engels grondig aanpakken? 

Voel jij ook vaak een drempel om Engels te spreken, ondanks je kennis en ervaring? Schrijf je dan in voor een Cambridge cursus! 

Dit leer je

De cursussen worden gegeven vanaf niveau B2 tot en met niveau C1 (afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden de groepen ingedeeld).  

  • First Certificate in English – FCE First (B2): Met zelfvertrouwen kunnen communiceren in een Engelstalige omgeving, in alledaagse leef-, leer- en werksituaties.
  • Cambridge Advanced – CAE (C1): Met zelfvertrouwen in het Engels communiceren op gevorderd niveau in leef-, (academische) leer- en werksituaties. 

Entry level

Het startniveau bepalen we aan de hand van een instaptoets. Afhankelijk van jouw niveau sluit je de cursus (na één of twee jaar) af met een van de examens: Cambridge First (First) of Cambridge Advanced (CAE). 

Na inschrijving krijg je van ons een link naar de Oxford Online Placement Test. Zo kunnen we bepalen in welke groep je het beste past. De test dient binnen 2 weken na ontvangst van de aanmeldlink ingevuld te zijn.

Zo leer je

Onze Cambridgecursus is praktisch en geeft veel gelegenheid om je Engels te oefenen. De nadruk ligt op mondelinge vaardigheden, maar ook lees-, schrijf- en luistervaardigheid worden intensief getraind. 

Cursusdata

De cursussen zijn in Gouda (18.30-21.00 uur) en Amersfoort (19.00-21.30 uur) In totaal zijn er 6 bijeenkomsten op de volgende data:

GoudaAmersfoort
20 maart 202419 maart 2024
27 maart 202426 maart 2024
10 april 20249 april 2024
24 april 202423 april 2024
8 mei 20247 mei 2024
22 mei 202421 mei 2024

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van Driestar onderwijsadvies als bewijs van deelname.

Kosten

De kosten zijn inclusief het Cambridge cursusboek en ander materiaal, maar exclusief de kosten voor het Cambridge-examen. Schrijf je je in als wo-, hbo- of mbo-student, dan vragen we je het bewijs van inschrijving hieronder te uploaden.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie over deze cursus kun je contact opnemen met Sjoerd van den Berg

Nu aanmelden voor de Cambridgecursus

Contactpersoon cursus