Leiderschap en coaching

De onderwijsadviseurs leiderschap en coaching van Driestar onderwijsadvies richten zich op persoonlijk leiderschap. Je wordt ondergedompeld als een betere leider als jij weet hoe je leiding aan jezelf en aan je omgeving geeft. Hoe draag jij bij aan uitstekend onderwijs en hoe kun je groeien?

Zo helpen we je met Leiderschap en coaching

Aan jou als leerkracht, leidinggevende of bestuurder geven onze adviseurs handreikingen op maat om werk te maken van goed leiderschap op school. 

Jouw school helpen we om visie op leiderschap te ontwikkelen en die succesvol te implementeren. Daarnaast begeleiden we leidinggevenden in hun persoonlijke ontwikkeling. ‘Teach’ en ‘practice what you preach’ willen we graag uitdragen en in de praktijk vorm geven.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk en we hebben verschillende expertises in huis. Benieuwd naar wie wij zijn en wat leiderschap voor ons voor betekenis heeft? 

Graag gaan wij vrijblijvend met je in gesprek om te kijken wat je nodig hebt aan leiderschap binnen je school, voor jezelf of bij het leidinggeven aan teams.

Hiermee kunnen wij jou helpen

Hieronder vind je thema's waarin we je kunnen ondersteunen.