1 september 2023

Sprekers gezocht voor ouder-kind avonden mediawijsheid

Ouder-kindavonden zijn mooie bijeenkomsten, waarbij ouders en kinderen zich gezamenlijk bezinnen op hun mediagebruik en -opvoeding. Het is een concept wat erg aanslaat, want steeds meer scholen stellen ons de vraag om langs te komen. 

Hier zijn we erg blij mee. Aan de andere kant stelt de toenemende vraag ons wel voor uitdagingen. We hebben namelijk meer mensen nodig. Daarom wordt er op maandag 11 september een online bijeenkomst georganiseerd.

Ken je iemand die mogelijk geschikt zou kunnen zijn om deze avonden vorm te geven? Of ben je dat wellicht zelf? Geef dit bericht dan door en geef je op voor een van de informatiebijeenkomsten. 

Werkwijze, verwachtingen en vergoedingen

We zullen dan wat vertellen over onze werkwijze, verwachtingen en vergoedingen. Ook kunnen we eventuele vragen beantwoorden. Deelname aan deze bijeenkomst is geheel vrijblijvend en bedoeld om ge├»nteresseerden zich te laten ori├źnteren. De bijeenkomst duurt ongeveer een half uur.

Wanneer?

De bijeenkomst wordt gehouden op D.V. maandag 11 september om 16.00 uur.

Aanmelden

Graag vooraf aanmelden bij Wim van den Bosch (w.vandenbosch@driestar-educatief.nl). Aanmelden kan ook via onderstaand aanmeldformulier. Er wordt dan gezorgd voor een link om in de vergadering te komen.