Masterclass 5 faalfactoren van leiderschap

  • Datum 9 oktober 2023
  • Tijd 17:00 - 20:15
  • Locatie Driestar educatief, Gouda
  • Inschrijving verplicht Ja, voor 2 oktober 2023

Op 9 oktober 2023 kun jij een masterclass met Jakob van Wielink van De School voor transitie bijwonen. In deze masterclass neemt Jakob ons mee in de 5 faalfactoren van leiderschap.

In deze masterclass word jij op een interactieve manier meegenomen in de 5 faalfactoren van leiderschap. Factoren die raken aan de verbinding tussen verleden, heden en toekomst: verbinding, conflict, transitie, risico en roeping

Voorafgaand de masterclass kun je samen met de andere deelnemers dineren. 

Programma

  • 17.00 uur: Inloop 
  • 17.30 uur: Gezamenlijke ontmoeting en diner
  • 18.45 uur: Opening door Thea de Mots
  • 18:55 uur: Bijdrage Jakob van Wielink
  • 19.50 uur: In gesprek n.a.v. de bijdrage
  • 20.15 uur: Plenaire afsluiting

Kosten

De kosten voor deze masterclass zijn 90 euro. Studenten betalen 35 euro.

Over Jakob van Wielink

Leef je roeping

Ik weet dat we allemaal een unieke roeping hebben. Ik geloof dat leiderschap erover gaat die roeping te leven in alle rollen die we in ons leven vervullen.

Als vriend en vader help ik roeping te vinden en te leven, op weg naar heling. Vanuit die roeping werk ik internationaal met leiders, hun organisaties en coaches in het leren verbinden van het verleden, het heden en de toekomst op weg naar duurzame resultaten, succes en vreugde. Dit noem ik transitie.

Wees eigenaar van je verleden

In mijn leven en werk ontdekte ik – eerst als opgroeiende man, later als docent internationaal recht en als echtscheidingsadvocaat – de ongelooflijke kracht en noodzaak van dialoog bij kleine en grote veranderingen. Op welke wijze hebben de mooie en pijnlijke ervaringen van het leven je gevormd? Leef je je leven zonder wrok, spijt over gemiste kansen en verlammende pijn over wat verloren ging?

Omarm het heden

De complexe en snel veranderende wereld waarin we leven en werken vraagt dat we ons focussen op wat werkelijk belangrijk is. Het nodigt ons ook uit te ontdekken wat onze secure bases zijn en hoe we ons met hen verbinden. Niet als een trucje, maar authentiek. Neem je daarbij voldoende (emotionele) risico’s om het beste uit jezelf en anderen te halen? Sta je jezelf voldoende nieuwsgierigheid toe en zijn je keuzes gericht op leren en ontwikkelen?

Creëer je toekomst

Als je niet weet waar je vandaan komt, kun je ook je koers niet bepalen. Niet alles in je leven is maakbaar en te controleren. Behalve één ding: de keuze die je maakt in hoe je wilt reageren op wat er in jezelf en om je heen gebeurt.

Aanmelden masterclass

Wil jij deze masterclass niet missen? Meld je dan direct aan via onderstaand aanmeldformulier.