2 juli 2024

Scholing Artificial Intelligence

Het afgelopen jaar heeft er binnen Driestar educatief een bezinning plaatsgevonden over het onderwerp Artificial Intelligence (AI). Onder andere is er een Studium Generale geweest in november en is er in DRS een artikel over geschreven.

Na de zomervakantie hebben wij een innovatief scholingsaanbod voor scholen: een scholing in Artificial Intelligence (AI). Deze scholing is bedoeld om onderwijspersoneel te informeren en te trainen in het gebruik en de mogelijkheden van AI in het onderwijs.  

AI speelt een steeds grotere rol in onze samenleving en wij geloven dat het essentieel is om onze scholen en docenten voor te bereiden op deze ontwikkelingen. Tijdens de scholing zullen diverse aspecten van AI worden behandeld, waaronder praktische toepassingen in het klaslokaal, ethische overwegingen, toekomstperspectieven en opdrachten voor studenten.

Ben je nog onbekend met het gebruik van AI, of gebruik je AI al? Er kan maatwerk worden toegepast. 

Voor vragen over of belangstelling voor deze scholing, neem dan gerust contact met ons op via mediawijsheid@driestar-educatief.nl.

Wij voorzien je graag van verdere informatie!

Bekijk alle nascholingen

Heb je nog vragen over een van onze opleidingen of cursussen? Schroom niet om contact op te nemen met de cursusleider of docent; zij informeren je graag!

Lees meer