14 september 2023

Cambridge cursus: Wat je aandacht geeft, dat groeit!

Je hoort vaak ‘alles wat je aandacht geeft, dat groeit’. En dat geldt ook zeker voor het aanleren of het onderhouden van een vreemde taal.

Investering van tijd en aandacht loont op de lange termijn. Je staat meer ontspannen in je werksituatie, als leerkracht krijgen de kinderen een goed voorbeeld bij jou in de les, waardoor je lessen vlotter verlopen. 

Beter uitdrukken in Engelse taal

Zeker nu de focus binnen het aankomende cursusjaar meer ligt op de spreekvaardigheid van de taal, zal je groeien in het spreken en jezelf beter kunnen uitdrukken in de Engelse taal.

Maar een investering in een Cambridge cursus levert nog meer op. Tijdens de Cambridge cursus worden er in groepjes of per tweetal veel spreekvaardigheidsoefeningen gedaan, waardoor je de andere cursisten steeds beter leert kennen. 

De spreekopdrachten zijn vaak persoonlijk van aard en gaan voornamelijk over jouw eigen persoonlijke leefomstandigheden, zoals je vrijetijdsbesteding, familie, vakantie, persoonlijke interesses en bijvoorbeeld de werkomstandigheden van je klasgenoten. 

Dus een investering in de Engelse taal en investering in nieuwe mensen, gaan samen op. Communicatie in optima forma!

10 avonden

De Cambridge cursus is leerzaam, maar vooral ook gezellig en leuk. En… waar je aandacht aan geeft, groeit. Aandacht voor elkaar en aandacht voor de taal. Dat is een prima combinatie om 10 avonden bij elkaar te komen. 

Binnen een korter tijdsbestek leer je de verschillende vaardigheden van de taal, lezen we met elkaar een Engels boek, leer je Engelse gebeden en Bijbelgedeelten lezen. De Cambridge cursus is zoveel meer dan alleen het leren van een taal.

Investering in jezelf

Het is een investering in jezelf. We hebben oog voor elkaar, voor de taal en uiteindelijk gaat het erom dat je je in het Engels leert en durft uit te drukken in de verschillende leefsituaties, die je elke dag weer tegenkomt, waarin je de Engelse taal goed kunt gebruiken.

Wil jij groeien in het spreken van Engels? Wil jij investeren in jezelf? Meld je dan aan voor de Cambridge cursus. We kijken uit naar je komst!

Cambridge cursus start binnenkort

Meer info over de cursus