Leiderschap

Management Drives

Wat drijft jou in je werk? Met de methode Management Drives geeft Driestar onderwijsadvies inzicht in de persoonlijke drijfveren van jou of je team.

Wij zijn gecertificeerd partner van Management Drives: een unieke methode om naar personen, teams en organisaties te kijken. Deze methode is ook toepasbaar in andere werkgebieden en je persoonlijk leven.

Door denkpatronen en gewoontes in beeld te brengen via een vragenlijst achterhaal je jouw drijfveren. Ze voorspellen jouw gedrag, de motivatie om zaken wel of niet te doen. Het geeft verrassende nieuwe inzichten in je gedrag en wat dit voor jou betekent in de communicatie met een ander en in een team.

Logo Management Drives

Dit leer je

  • Je stijl van werken
  • De voor- en nadelen daarvan
  • Wat je motiveert en belangrijk vindt
  • Daar waar je energie van krijgt, wat energie kost en waar je ontwikkelkansen liggen
  • Basis voor coaching

Zo leer je

Het invullen van de online vragenlijst vraagt circa 20 minuten. De terugkoppeling neemt een uur in beslag. De vragenlijst kun je aanvragen via het contactformulier.

Je ontvangt een boek om het geheel rustig na te lezen en een digitaal coachgesprek. Het is ook mogelijk om een coachgesprek op locatie te voeren.

Management Drives is zeer geschikt voor zowel persoonlijke coaching als teamcoaching. De test van Management Drives vormt de basis voor een maatwerktraject door de adviseur van Driestar onderwijsadvies.

Wanneer je zicht hebt in je drijfveren, krijg je ook zicht op hoe je in je werk staat en hoe anderen dat doen.

Management Drives

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over Management Drives? Of wil je je aanmelden voor een maatwerktraject? Neem dan contact op met onderwijsadviseur Thea de Mots via onderstaand contactformulier.